De ontwikkelingen in Tiel

Opnieuw een sterk jaar

Voor Tiel was 2014 een goed jaar. We zijn er niet in geslaagd om dat jaar te overtreffen, maar schreven in 2015 vrijwel dezelfde cijfers: bijna 88 duizend ton tegenover ruim 88 duizend ton in 2014. Ook dit mogen we een prestatie van formaat noemen.

 

Consolideren en meer

Never change a winning team? Dat zou te weinig ambitieus zijn. Ook in Tiel blijven we alert op verbetermogelijkheden. Feit is wel dat 2015 een jaar was van stabiliteit, waarin de installaties vrijwel storingsvrij hun werk deden en ook op de middellange termijn een goede aanvoer en afvoer gezekerd is. Op een aantal punten konden we de automatisering van het machinepark upgraden.

 

Een nieuw kantoorpand

Werkplezier is een groot goed en een motiverende werkomgeving kan daar wezenlijk aan bijdragen. De kantoorunits in Tiel stonden al een tijdje op de nominatie om plaats te maken voor nieuwbouw. Mede op grond van de goede resultaten en vooruitzichten is daar nu werk van gemaakt.

 

De bestaande units zijn vervangen door traditionele nieuwbouw. Het nieuwe kantoorpand is groter dan het vorige en heeft een praktische en overzichtelijke indeling gekregen. Die ziet eruit als volgt:

  • ‘’Schone zone’’: vergaderruimte, kantoor met drie werkplekken, toilet.
  • ‘’Vuile zone’’: kantine, klompenhok en garderobe, machinebesturingskamer, monsterkamer, patch- en cv-ketel.
  • ‘’Sanitaire ruimten’’: één douche/toiletruimte voor de medewerkers, één douche/toiletruimte voor de vrachtwagenchauffeurs.

 

Dankzij vloerverwarming en airco heeft elke ruimte in het gebouw een prettig binnenklimaat. Om vanuit het kantoor een goed uitzicht te hebben op de poort, is het pand een slag gedraaid ten opzichte van de vorige situatie.

 

Vorig jaar de renovatie van de bedrijfshallen, dit jaar een nieuw kantoorpand. Het tekent ons vertrouwen in de toekomst van de vestiging Tiel.

 

verder » « terug